Laat je website beheren door specialisten

WordPress Update Service

Ervaar geen stress meer met WordPress. De WPsupporters zorgen ervoor dat jouw up-to-date blijft zonder errors of problemen.

Waarom zou jij je WordPress updaten

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) van de wereld. En met alle plugins is het ook een enorm veelzijdige CMS geworden.

Niet voor niets draait bijna 1 derde van het internet op deze software.

Maar zoals bij alle software moet dit regelmatig ge-update worden om mee te gaan met de tijd.

Als eigenaar van een WordPress website heb je vast gemerkt dat er vrijwel wekelijks updates zijn aan WordPress kernbestanden, thema’s of plugins. 

Om iedere week consistent je website up-te-daten zien weinig ondernemers zitten. 

Maar dit is wel het beste voor jouw website. Zonder deze updates wordt je website kwetsbaarder voor hackers en heb je kans dat je website zelfs offline gaat.

Vervelend genoeg geeft het updaten van je website ook de meeste kans op errors en problemen op je website. Omdat na een update alle software weer met elkaar moeten samenwerken.

Vaak als een ondernemer een error heeft meegemaakt denkt hij hierna dat WordPress updaten alleen maar problemen met zich meebrengt, en laat hij de updates links liggen. Met alle gevolgen van dien.

Het uitbesteden van de WordPress updates kan dat als erg prettig worden ervaren. Jij bent er zeker van dat jouw website altijd up-to-date is en bij errors of problemen lossen wij die voor jou op.

Wat doen wij allemaal met WordPress updates

Het updaten van je WordPress website nemen wij erg serieus. Wij gaan dan ook op een specifieke manier aan de slag die wij hieronder kort aan jou zullen uitleggen.

WordPress updates 1

Wekelijkse updates

Ons team voorziet jouw WordPress website iedere week van de nieuwste updates. Zo blijft jouw website up-to-date en draait het altijd op de laatste versie.

WordPress updates 2

Veilige update procedure

Wij hebben een veilige update procedure ontwikkeld zodat jouw website geen problemen ondervindt. 

WordPress updates 3

Geen errors of problemen

Als je ons de WordPress updates laat uitvoeren hoef jij je nooit meer druk te maken om WordPress errors. Wij zorgen dat jouw site op rolletjes blijft lopen

WordPress updates 4

Geen downtime

Met het updaten van jouw website zorgen wij ervoor dat de downtime geminimaliseerd wordt. Zo ondervinden jouw bezoekers geen hinder.

WordPress updates 5

Transparant rapport

Wekelijks sturen wij een rapport op om onze werkzaamheden te laten zien. Wij willen zo transparant mogelijk onze werkzaamheden uitvoeren en vinden het dus belangrijk dat jij weet wat wij doen.

WP online support

WordPress Support

Onze WordPress support team staat altijd direct voor je klaar mocht je toch problemen ondervinden met jouw website. 

WordPress updates uitbesteden

Het kan jou enorm veel rust geven als je jouw WordPress updates kan uitbesteden.

Je hebt meer tijd over voor het werk wat je het liefste doet of je hoeft je vrije zondag niet te besteden achter jouw computer om je website weer bij te werken.

Of je nu 1 website hebt of 70 websites. In alle gevallen kan je bij ons aankloppen om jouw WordPress updates over te nemen. 

WordPress updates zitten standaard in onze onderhoudspakketten. Mocht je extra vragen hebben aan de supporters, neem dan contact met ons op.

Hoe kan je ons de WordPress updates laten doen?

Wij beginnen altijd met een goed gesprek zodat we jou kunnen adviseren welk onderhoudspakket het beste voor jou is. 

Tijdens dit gesprek zullen wij ook uitleggen wat onze werkwijze is en hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen.

Het is ons doel om jou volledig te ontzorgen van alle WordPress updates.

Zo kan jij je focussen op het werk waar jij het beste in bent.

Wat zeggen anderen over onze WordPress updates

Veel gestelde vragen over WordPress updates

Wij hebben gemerkt dat de beste werkwijze voor ons is dat wij de WordPress updates iedere vrijdag uitvoeren. Wij doen dit dus 1x per week.

Vrijdag is in het algemeen de rustigste dag van de week online en op deze manier heeft jouw website het minste hinder van de updates.

Wij hebben een veilige werkwijze ontwikkeld zodat wij er altijd zeker van zijn dan jouw website geen problemen ondervindt.

In het kort zorgen wij ervoor dat er altijd een backup aanwezig is voordat wij WordPress updaten.

Als we de updates in de juiste volgorde uitvoeren en de website hierna controleren op fouten weten wij in 99% van alle gevallen dat het updaten geen problemen heeft veroorzaakt.

Voor onze complete WordPress update werkwijze bekijk ook de video die wij hierover gemaakt hebben. WordPress veilig updaten

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een update iets doet met de website wat we van tevoren niet gedacht hadden.

In deze gevallen gaan wij direct aan de slag om de website weer op het normale niveau te krijgen.

Het kan zijn dat we een backup terug moeten zetten of een plugin moeten deactiveren om de fout te verhelpen.

Hierna gaan wij extra voorzichtig te werk om te controleren waar de fout zat en hoe wij die kunnen verhelpen zonder dat er problemen ontstaan.